BLOW Beach House

Hét geheim van het Haagsche strand

Op het meest zuidelijk stukje strand van Den Haag, waar de Zandmotor en de Noordzee elkaar ontmoeten vind je BLOW Beach House. Een bijzondere plek, voor een bijzonder strandhuis.

Als je bij ons op het strand komt stap je in een andere wereld; een wereld van ruimte & rust, een wereld van uitwaaien op het strand, baden langs de vloedlijn en lange zomeravonden.

Maar ook een actieve wereld; een wereld van wind & golven, een wereld van zand en zout in je haar, een wereld van glimlachende kitesurfers die door de lucht vliegen. Ook is ons strand het gehele jaar open voor honden.

Voor al deze liefhebbers en hun huisdieren staan onze deuren vanaf maart tm medio oktober wagenwijd open. Maak het jezelf gemakkelijk en ontspan op één van onze zonovergoten terrassen of  kom gezellig binnen zitten bij de haard – je bent altijd welkom!

Gemakkelijk bereikbaar

Parkeren is bij onze strandtent geen enkel probleem, parkeer uw auto gratis op de Machiel Vrijenhoeklaan. Vanaf de parkeerplaats is het nog 5 a 10 minuten de duinen over en u vind BLOW op het zuidelijkste stukje van het Kijkduin strand.

Gooi de dagelijkse last van je schouders zoals je je slippers in het zand gooit en kom genieten van het strand en van onze gastvrijheid. Wees welkom!

Ik wil de route naar BLOW

Voor ieder wat wils 🙂

BLOW Beach House is het best bewaarde geheim van het Haagsche strand. Bij ons geen zien & gezien worden, maar een ontspannen strandhuis in de duinen waar iedereen zichzelf kan zijn. De afgelegen ligging aan de Zandmotor maakt van BLOW een unieke combinatie van sport & ontspanning mogelijk. Kortom een ideale locatie voor een actief privé-feest of eigentijds huwelijk. Maar ook voor een zakelijke evenement of gewoon een heerlijke stranddag is BLOW jouw keuze.

Bekijk al onze
activiteiten op het strand

Lunchen of dineren
à la carte

Kom borellen & BBQ-en
met een groep