Locatie & Faciliteiten

Op het meest zuidelijk stukje strand van Den Haag, waar de Zandmotor en de Noordzee elkaar ontmoeten vind je BLOW Beach House. Gelegen aan één van Nederlands breedste en uitgestrekte stranden aan een uniek stukje natuur. Een bijzondere plek, voor een bijzonder strandhuis.

Als je bij ons op het strand komt stap je in een andere wereld; een wereld van ruimte & rust, een wereld van uitwaaien op het strand, baden langs de vloedlijn en lange zomeravonden.

Maar ook een actieve wereld; een wereld van wind & golven, een wereld van zand en zout in je haar, een wereld van glimlachende kitesurfers die door de lucht vliegen.

Voor al deze liefhebbers staan onze deuren vanaf maart tm medio oktober altijd open. Daarnaast is het strand bij ons paviljoen een officieel hondenstrand, dus het maakt niet uit wat je komt doen; neem plaats op één van onze zonovergoten terrassen of  kom gezellig binnen zitten bij de haard – je bent altijd welkom!

Alle activiteiten

Faciliteiten

BLOW is begonnen als kitesurfschool en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig kitesurfcentrum met een kitesurfshop en een prachtig Beach House. Alles is ontstaan door passie voor de natuurlijke elementen en dat zie je terug in alles wat we doen.

Komend voorjaar (2018) gaan we in samenwerking met gemeente Den Haag & Mystic extra faciliteiten neerzetten voor alle watersporters van Kijkduin & de Zandmotor, denk hierbij aan:

  • warme douches
  • toiletten
  • omkleedruimtes
  • lockers (kleren & waardevolle spullen)

Na een frisse duik, kite- of surfsessie ben je van harte welkom om in je wetsuit lekker om te warmen bij het haardvuur in onze glazen aanbouw of om je om te kleden en te genieten van een heerlijk diner tijdens een mooie sunset! Happiness guaranteed 🙂

Ik wil het menu zien